Paulesti: Un politist prea politist! Si-a gasit masina cu anvelopele taiate

0 2.791

Paulesti: Un politist prea politist! Si-a gasit masina cu anvelopele taiate, de un individ pe care l-a cercetat penal cu ceva timp înainte.

Agentul de la Poliția Rutieră, care a devenit celebru după ce a filmat un consilier parlamentar cum îl înjură după ce l-a oprit pentru a-i da amendă (apropo, Lucian Rădulescu încă este director adjunct la CSM Ploiești, nefiind abandonat de PSD!), a avut din nou probleme.

CITEȘTE ȘI: Directorul adjunct al CSM Ploiesti a jignit un politist rutier in Paulesti

De data asta, un tânăr pe care îl cercetase a trecut la fapte. Mai întâi, l-a înjurat pe polițist pe rețelele sociale, apoi în timpul nopții de 1 spre 2 octombrie i-a tăiat anvelopele de la autoturism.

Omul legii și-a sesizat colegii de la IPJ Prahova, care au dat de suspect.

În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești, cât și în zona adiacentă, inclusiv pe raza municipiului Ploiești.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

La scurt timp, suspectul în vârstă de 22 de ani a fost reținut, iar astăzi cel mai probabil va primi mandat de arestare preventivă.

Polițistul brașovean Marian Godină a scris: ”După ce a amendat un consilier parlamentar, poliţistul din Păuleşti a început să primească ameninţări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deşi locuiesc în aceeaşi comună şi ameninţările au început după acel caz. Azi noapte, ameninţările s-au concretizat, o maşină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuieşte poliţistul. Din maşină a coborât un bărbat care, cu un cuţit, i-a tăiat două anvelope ale maşinii parcate în faţa casei. Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deşi există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră”.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.