Orasul Breaza si-a constituit Parc Industrial si asteapta primii investitori

0 1.253

Orasul Breaza si-a constituit Parc Industrial si asteapta primii investitori. Societatea care are ca acționar unic Consiliul Local a fost înființată anul trecut.

SC Parc Industrial Breaza SRL are sediul pe locația fostei Uzine Hidrojet, de la care a preluat o bună parte dintre bunuri.

Ciudat este că, la înființare (martie 2018), consilierii locali au stabilit un capital social de numai 200 de lei. Ulterior, și-au dat seama de eroare și au majorat capitalul la 30.200 de lei, pe care l-au divizat în 3020 părți sociale a câte 10 lei.

La fel de ciudat este că, la început, au fost numiți 7 administratori interimari, pentru ca, ulterior, 6 să fie revocați, iar administrator unic să rămână Florin Vilăescu.

Ineresant este că acționarul unic, CL Breaza, a lăsat deschisă portița apariției unor noi acționari și, implicit, a majorării capitalului social.

La finele lunii ianuarie 2019, aleșii locali au reușit să dea în administrarea SC Parc Industrial Breaza SRL toate halele și terenurile moștenite de la Hidrojet, care fuseseră preluate de administrația orașului.

Așa că, din această lună, se speră să apară și primii investitori dornici să creeze locuri de muncă și să aducă bani la bugetul local.

Primarul Gheorghe Richea a anunțat că 8 societăți ar fi depus cereri de închiriere de spații pe raza parcului.

Pe site-ul SC Parc Industrial Breaza SRL se precizează că aceasta dispune de:

  • Suprafață totală teren: 58 911,68 m2
  • Suprafața desfășurată clădiri: 39 448,66 m2
  • Suprafața construită: 28 840,14 m2
  • Suprafața utilă: 34.044,59 m2

FOTO: http://www.parcindustrial.primariabreaza.ro/

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.