O prahoveanca sustine ca niste jandarmi i-au pierdut, a doua oara, portofelul cu acte si bani (UPDATE)

Alina NegreanuO femeie din orașul prahovean Băicoi a avut parte de o experiență nefericită, în timp ce era cu băiatul cel mare în Ploiești, la o competiție sportivă. Alina Negreanu și-a pierdut portofelul cu acte și bani, iar jandarmii contactați de găsitor nu au fost în stare să o ajute, motivând incredibil că „făceam abuz în serviciu”.

Întâmplarea a avut loc joi, 7 septembrie, în parcul de la Sala Sporturilor „Olimpia”.

Femeia a scos portofelul din rucsac, ca să plătească ceva, și „probabil din neatenție nu am închis bine fermoarul, motiv pentru care acesta a căzut pe aleile parcului”.

Alina Negreanu susține că a văzut doi jandarmi, care au întrebat-o ce s-a întâmplat, aceștia oferindu-se să meargă cu ea prin parc, ca să o ajute.

„Se pare că în timp ce noi căutam, un bărbat chiar a găsit portofelul, care avea 340 de lei înăuntru, carduri de bani, actul de identitate și permisul auto. Acesta s-a dus țintă la mașina de jandarmi și a vorbit cu șoferul. Eu nu am știut nimic. Dar unul dintre cei doi jandarmi care au încercat să mă ajute, care între timp a ajuns la mașină, s-a întors la mine, spunându-mi că un bărbat a vrut să predea portofelul, dar colegii l-au refuzat, îndrumându-l să se ducă la Secția 3 Poliție Ploiești. L-am întrebat dacă i-au luat numele, ceva, dar mi-a spus că ar fi comis abuz în serviciu, deoarece nu aveau motiv să-l legitimizeze. Întâmplător, în zonă se afla și șeful Secției 3, dl. Tătaru, căruia i-am povestit ce mi s-a întâmplat și care m-a sfătuit să aștept. Din păcate, a trecut mai bine de o săptămână de atunci și găsitorul nu a mai ajuns la poliție. Am pierdut totul, a doua oară.”, a declarat Alina Negreanu, în exclusivitate pentru max-media.ro.

Femeia reclamă atitudinea forțelor de ordine și susține că polițiștii chestionați pe această temă i-au spus că jandarmii nu au acționat corespunzător.

Din păcate, se pare că fie comoditatea, fie lipsa de atitudine i-au oprit pe jandarmi să fie eficienți.

UPDATE: Și ca toată povestea să fie halucinantă, un bărbat a contactat-o pe Alina Negreanu chiar astăzi (vineri 15 septembrie – n.r.), în timp ce noi scriam știrea, spunând că i-a găsit actele, fără bani, puse într-un plic, dar într-o cu totul altă zonă. „Din păcate, acest domn, care lucrează la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, a găsit actele în centrul orașului, puse într-un plic, fără bani și fără portofel. Deci vorbim de o infracțiune comisă din neglijența jandarmilor, dacă este adevărat”, a mai precizat femeia pentru max-media.ro.

 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

  1. Fane

    Pai ei „nu gandeste”, ei doar sunt responsabili cu bataia si cu amenzile…..
    Ca sa fie ajutat un cetatean, trebuie altii….adica politistii, pompierii, ei nu 😉

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *