O noua sesizare din Ploiesti: Uite cum asfalteaza Delta ACM o strada unde a lucrat Apa Nova! (VIDEO)

0 6
Asfaltare Apa Nova Ploiesti pe Aleea StrejnicDin ce în ce mai mulți ploieșteni au căpătat curaj să trimită pe adresa Max-Media.ro tot felul de sesizări. Ultima sesizare primită face referire la modul cum societatea Apa Nova găsește de cuviință „să readucă asfaltul la starea inițială”, pe străzile unde a avut intervenții. Așteptăm reacția Primăriei Ploiești…
 
Consilierul personal al lui Iulian Teodorescu, Andrei Țurcanu, a declarat pentru max-media.ro că pentru toți furnizorii de utilități din municipiu, mai puțin pentru Distrigaz, lucrează firma Delta ACM, care are un acord cadru cu Primăria Ploiești.
 
Și cum Apa Nova nu a trimis un om să verifice asfaltarea, se pare că Delta ACM a dat un pic de rasol. Nu ar fi prima oară (vezi știre mai jos).
 
Iată mesajul cititorului:
 
„Va trimit acest email ca sesizare a lucrarilor celor de la Apa Nova, locuiesc ca locatar pe strada Aleea Strejnic nr.2, Bl. A1, Ploiesti (vizavi Cetate Podul Inalt) doresc sa va informez ca de doua luni de zile cei de la Apa Nova lucreaza in zona, au terminat lucrarile si au asfaltat in batjocora aceasta strada, aratand ca un santier dupa finalizare si nimeni nu se sesizeaza. Va rog sa luati la cunostinta de aceasta companie incompatibila care nu are nici o raspundere de lucrari.”
 
Așteptăm și alte sesizări pe Stiri Prahova, Max-Media.ro – Facebook sau pe maxmedia_ro@yahoo.com
 
 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.