O cantareata din Romania a socat publicul de la Cannes cu o tinuta super-indrazneata (FOTO)

Emil Rengle Len Blavatnik Anca PopArtiștii români Anca Pop și Emil Rengle au fost singurii români invitați să participe la conferința internațională Warner Conference de la Cannes, organizată de una dintre cele mai mari case de producție muzicală din lume. Cei doi au primit invitația chiar de la proprietarul Warner Music Group, Len Blavatnik, care s-a arătat interesat de o colaborare pe termen lung cu cei doi.

Anca PopAnca Pop și Emil Rengle sunt doi dintre artiștii care au semnat cu Roton România, singura casă de discuri care are drepturi depline pentru muzica și artiștii de la Warner Music Group, pe teritoriul țării noastre.

Warner Music Group a lansat de-a lungul timpului artiști celebri precum Prince, Madonna, Led Zeppelin, Jason Derulo, Bruno Mars sau Ed Sheeran. Anca Pop și Emil Rengle au intrat în atenția publicului internațional datorită videoclipurilor și show-urilor extravagante și chiar excentrice pe care le realizează.

  • Despre Anca Pop Anca Pop si Emil Rengle (3)

Anca Pop este o cântăreață canadiană de origine română, care în 2012 și-a lansat albumul de deput în colaborare cu Goran Bregovic.

Artista a devenit cunoscută la nivel internațional și pentru participarea la numeroase concerte alături de muzicianul bosniac. Goran Bregovic este un artist de renume internațional, care a colaborat deja cu nume importante din industria muzicală precum Iggy Pop și Cesaria Evora.

Anca Pop a intrat în atenția publicului român cu piesa „Free Love” care s-a bucurat de multe reacții pozitive din partea acestora. În 2016, Anca Pop a revenit cu o piesă la fel de veselă și senzuală: „Super Cool” care se bucură de succes pe teritoriul Europei și Asiei!

Anca Pop si Emil Rengle (2)

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *