O angajata a unei societati din Sinaia a pacalit 12 persoane si a luat credite in numele lor

femeia arestataÎn urma activităților de urmărire penală efectuate într-o cauză aflată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au finalizat cercetările și au formulat propunere procedurală de trimitere în judecată față de o femeie în vârstă de 42 ani, din stațiunea Sinaia, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune prin mijloace frauduloase și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În fapt, din probatoriul administrat în cauză, s-a concluzionat că femeia, în calitate de angajată a unei societăți comerciale, în cursul anului 2010, ar fi indus în eroare 12 persoane vătămate (pensionari sau cu venituri financiare modeste) și ar fi încheiat în numele lor 13 contracte de credit la trei instituții financiar nebancare, falsificând scrisul și datele de corespondență ale acestora.

Astfel ar fi reușit achiziționarea de produse electrocasnice, de la magazinul unde își desfășura activitatea, valorificându-le în interes personal.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a inculpatei este de peste 53.000 lei.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *