O adolescenta din Ploiesti, printre favoritele concursului Romanii au Talent. Cesima a primit golden buzz! (VIDEO)

Cesima Cristina golden buzz Romanii au TalentCesima (Cristina) Nechifor este o elevă de 17 de ani, de la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești, care vineri seară a uluit audiența la concursul Românii au Talent, difuzat de PRO TV. Prezentatorii Smiley și Bartoș au fost așa de impresionați, încât au apăsat pe golden buzz, trimițând-o direct în semifinale.

Adolescenta este pasionată de muzică și modeling.

Dansul ei, plin de elemente tehnice, a fost inspirat de pregătirea pe care a făcut-o la gimnastică ritmică, încă de la vârsta de 7 ani. A fost inclusiv în lotul național.

Din cauza unui accident la genunchi, Cesima a fost obligată să renunțe, însă, la acest sport. 

Mama ei lucrează la o florărie din Ploiești, iar tatăl lucrează pe un vas de croazieră.

Pavel Bartoș: „Era prea puțin, parcă, pentru numărul acesta. Parcă scena era un loc intim al ei, devenise una cu scena. Ne-am simțit ca și cel de acasă, care probabil, la fel ca noi a simțit că trebuie să apese. Sunt sigur că fiecare dintre ei ar fi apăsat Golden Buzz-ul.

Ziarul de Ploiești o felicită și îi urează baftă mai departe în concurs.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *