Naivitate dusa la extrem! A platit taxa unui fals director

0 224

Naivitate dusa la extrem! A platit taxa unui fals director, pe care l-a întâlnit pe stradă, în fața clinicii unde mergea să rezolve o problemă medicală.

O femeie de 77 de ani a fost victima unei înșelăciuni, pentru că a crezut în primul necunoscut care a abordat-o.

Polițiștii au stabilit că persoana vătămată, în timp ce se afla în fața unei unități medicale din Ploiești, a fost întâmpinată de un bărbat, care s-a recomandat a fi directorul spitalului respectiv.

Sub pretextul că acesta ar putea-o ajuta cu soluționarea dosarului medical și punerea la dispoziție a unei locuințe, individul a solicitat suma de 800 de lei, reprezentând contravaloarea unor taxe, iar femeia s-a conformat.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 40 de ani, din județul Giurgiu, cunoscut pentru infracțiuni comise prin același mod de operare și în alte zone ale țării și care, în prezent, se află sub incidența măsurii controlului judiciar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

A fost condus la data de 09.05.2019, în baza unui mandat de aducere, de la sediul I.J.P. Giurgiu la sediul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, unde a fost reținut pentru 24 de ore.

Judecătoria Ploiești a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.