Ministrul Transporturilor vrea capul directorului CFR Calatori. Vezi motivul

0 180

Ministrul Transporturilor vrea capul directorului CFR Calatori. Vezi motivul pentru care Răzvan Cuc susține că a rămas stupefiat de reacția subordonatului său.

În ultima săptămână, două trenuri de călători au deraiat la Racoş (judeţul Braşov) şi Săvârşin (judeţul Arad). Un alt tren a deraiat în județul Hunedoara, în decembrie 2018, iar un pasager a fost aruncat afară din vagon.

Chestionat pe această temă, directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu (FOTO), a afirmat că „nu au fost evenimente deosebite”, iar călătorii sunt „în regulă”.

Mai mult, Bărbulescu i-a spus jurnalistului care a avut curajul să îl sune: „Chiar dormeam şi efectiv m-aţi trezit din somn”.

În consecință, noul ministru, Răzvan Cuc, vrea ca șeful CFR Călători să fie demis.

„Sunt convins, fără ca eu să am vreo ingerinţă, că cei de la CFR Călători îl vor lăsa pe domnul director general să se odihnească în continuare şi în cursul zilei de mâine o să vreau să am şi eu o discuţie cu reprezentantul Adunării Generale să vină cu modificarea de urgenţă în ceea ce priveşte managementul de la CFR Călători. Nu mi-a venit să cred că a avut o asemenea reacţie. Noi trebuie să comunicăm şi să spunem tot timpul ce se întâmplă. Dânsul trebuia să vină cu nişte lucruri clarificatoare în legătură cu aceste incidente. Eu sunt convins că trebuie să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”., a declarat Cuc la Antena 3.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.