Ministrul Educatiei, criticat dur de presedintele PMP Prahova

0 37

Ministrul Educatiei, criticat dur de presedintele PMP Prahova. Cătălina Bozianu susține că Ecaterina Andronescu a venit la Ploiești în scop electoral și nu pentru a rezolva problemele.

„Doamna Ecaterina Andronescu ne-a onorat pe noi, ploieștenii, cu prezența domniei sale. Dar numai cu prezența. O prezență cu evident caracter electoral, din care mass-media a putut să consemneze doar că ministrul Educației ne promite că, până la sfârșitul acestui an, va fi rezolvată problema celor 11 unități de învățământ din Prahova care încă au WC în curte.
Ca părinte de copil aflat pe băncile liceului, m-aș fi bucurat să aflu de la d-na ministru când se va rezolva problema dotărilor unităților de învățământ prahovene cu laboratoare noi, cu instrumente de studiu adaptate zilei de azi, cu tehnică de vârf. De asemenea, aș fi vrut să știu dacă și cum are de gând d-na Andronescu să îndrepte haosul din programele școlare pe care tot domnia sa l-a generat în timpul mandatelor succesive de ministru și pe care colegii săi incompetenți din PSD, care au ajuns în fruntea Educației, l-au amplificat.”, a scris președintele PMP Prahova, deputat Cătălina Bozianu.

La finele săptămânii trecute, ministrul Educației a venit la Inspectoratul Școlar Prahova, unde a discutat despre dotarea și modernizarea unităților de învățământ din județ.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.