Meciurile de la Campionatul European de Fotbal, din Franta, se vad pe terasa Ploiesti Shopping City

PosterÎn plină desfășurare a Campionatului European de Fotbal, fanii sportului rege sunt invitați să vizioneze cele mai așteptate meciuri ale competiției pe terasa Ploiești Shopping City, pe un ecran de 12 mp.

Astfel, duminică, 19 iunie, începând cu ora 22:00 microbiștii sunt așteptați să susțină tricolorii în confruntarea cu Albania. 

Ploiești Shopping City difuzează toate meciurile celui mai urmărit eveniment sportiv al anului și a pregătit pentru suporteri meniuri speciale și bere rece la metru. În plus, partidele cele mai importante vor fi însoțite de diferite activități și concursuri cu zeci de premii, precum bere, tricouri cu mesaje, mingi și steaguri cu România.

De asemenea, cei care vizionează cel puțin 3 meciuri ale Campionatului European de Fotbal pe terasa Ploiești Shopping City și colecționează mingile speciale, câștiga automat un tricou.

Programul complet de difuzare al meciurilor poate fi găsit pe Ploiești Shopping City sau pe pagina de Facebook a centrului comercial (Ploiesti Shopping City – Facebook).

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *