Max-Media va trimite copiii la expozitie, gratis: „Hai intr-o aventura istorica, alaturi de romani si daci!” (UPDATE)

Hai intr-o aventura istorica alaturi de romani si daci la Ploiesti Shopping City copyCONCURS 

„Hai într-o aventură istorică alături de romani și daci!”, la Ploiești Shopping City

  • Perioada desfășurare concurs: 25-27 octombrie 2017
  • Premii: 10 bilete TRIPLE (10 x 3) la expoziție 
  • Cum vă înscrieți? Simplu: Ne trimiteți un mesaj cu răspunsul la întrebarea de mai jos, prin intermediul rubricii CONTACT de pe site, sau faceți același lucru, prin SMS la 0745144044 sau printr-un simplu comentariu sub acest text.  

Răspunde la întrebarea: Unde se desfășoară expoziția interactivă și educativă pentru copii „Hai într-o aventură istorică, alături de romani și daci”? și poți fi unul dintre cei 10 câștigători a trei bilete.

ATENȚIE ! Participanții la concursul organizat de max-media.ro vor trebui să își dea numele complet și un telefon pentru a putea fi contactați. Biletele vor fi ridicate din interiorul Ploiești Shopping City, de la biroul informații.

CÂȘTIGĂTORII VOR FI SUNAȚI ÎN CURSUL ZILEI DE VINERI, 27 OCTOMBRIE.

  • Ce reprezintă această expoziție inedită

Ploiești Shopping City aduce în regiune cea mai impresionantă expoziție cu tematică istorică pentru copii. În perioada 12 octombrie-5 noiembrie, micuții pornesc pe urmele dacilor și romanilor și descoperă prin joc stilul de viață specific Romei Antice.

Într-un cadru special conceput, cu elemente de butaforie inspirate din Roma Antică, copiii se vor costuma și vor parcurge un traseu de aproximativ 60 de minute, pe parcursul căruia vor putea să afle informații despre poporul român. Vor fi însoțiți pe toată durata lecției de ghizi specializați, care vor fi pregătiți să le răspundă la toate întrebările.

Prin intermediul jocurilor educative și distractive, micii exploratori vor afla cine a fost Decebal, cum a fost construită Romă, vor descoperi legenda lui Romulus și Remus, vor vizita un forum și vor vedea cum erau îmbrăcați romanii și dacii. Vor avea ocazia să intre în Collosseum și vor afla despre secretele acestuia.

Totodată, vor învăța despre gladiatori, despre armata romană și împărați, vor descifra numerele romane și vor învăța despre arta romanilor și zeii acestora. La final, toți copiii vor putea să facă poze haioase și vor fi răsplătiți cu diplome de participare.

Expoziția este deschisă de luni până vineri, în intervalul orar 16:00-20:00 și sâmbătă și duminică, în intervalul 12:00-20:00. Un bilet costă 10 lei. 

UPDATE: NUMELE CÂȘTIGĂTORILOR CARE PRIMESC BILETE GRATUITE LA EXPOZIȚIE

  • Cernea Alin Nicolae
  • Drăgulin Gheorghe Dobre
  • Șoșa Jenica
  • Ignat Sebastian 
  • Dinu Cristina

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *