Marian Godina transmite un mesaj dur catre un ofiter din cadrul IPJ Prahova

3 7.059

Marian Godina transmite un mesaj dur catre un ofiter din cadrul IPJ Prahova, care îl anchetează pe agentul care l-a filmat pe Lucian Rădulescu.

Povestea a ajuns în presă, iar directorul adjunct de la CSM Ploiești a fost lăsat din brațe de PSD, ba chiar demis din funcția de consilier al deputatului Laura Moagher.

DETALII AICI: Lucian Radulescu a fost abandonat de PSD, iar primarul ii cere demisia

Iată ce a scris Godină:

“Agitație pe la IPJ Prahova
Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.
Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu “întrebare și răspuns”.
Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.
Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.
Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model “întrebare și răspuns”. Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.
Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spațiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situații. Ieri se temea de influența acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.
Eu am luat filmarea și am postat-o. Să vă explic și ce butoane am apăsat, domnule “anchetator” și “investigator de cazuri complexe”? Vreți să mă audiați și pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuțele la spate, o să aștept întrebarea și am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luați tare, să nu mă pierd.
Aaa…și să nu uit.
Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declarații într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau șefii de pe acolo cu “Lucică”. Mai că nu-mi vine să cred așa ceva!! Oare d-aia își permitea să arunce cu legitimația?
O fi adevărat oare? Faceți niște
verificări?”

Inspectoratul de Poliție Prahova a reacționat joi după-amiază, cu următorul comunicat: “Referitor la afirmațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că IJP Prahova nu a verificat polițiștii care au intervenit pentru luarea măsurilor legale față de respectivul conducător auto, ci incidentul în ansamblul său. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în situația expusă, s-a acționat în conformitate cu cadrul legal în materie disciplinară.”

Ziarul de Ploiești

3 Comentarii
  1. DRAGON says

    La Ploiești avem o cloacă plină de polițiști mână în mână cu bandiți și escroci de toate ,,calitățile”!

  2. GhilgamesCM says

    Felicitari domnule Godina si mult respect pentru agentul care la filmat pe infractorul,lucian radulescu.

  3. Ioan says

    Am militarit in 1985-86 in apropiere de Ploiesti.Si atunci asa se vorbea,militienii sint mina in mina cu ciumecii infractori.Si cind te gindesti in Cimpina este scoala de politie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , Buy cheap mlb jerseys china , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap jerseys , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , wholesale nfl jerseys , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap nhl jerseys china , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,