Marele castigator al primei editii a concursului Supravietuitorul este din Ploiesti

lucian lupu supravietuitorulPloieșteanul Lucian Lupu, poreclit Zapp, a câştigat marele premiu al concursului „Supraviețuitorul”, difuzat de PRO TV, în faţa celorlalţi doi finalişti, Otniela (27 de ani) şi Iulian (19 ani), în timp ce Diana (26 de ani) a câştigat premiul de popularitate, în urma voturilor publicului.
 
Zapp a primit 4 voturi, în timp ce Iulian a primit două voturi, iar Otniela un singur vot.
 
Lucian este un barman în vârstă de 24 de ani, originar din Ploieşti.
 
Deşi a fost primul concurent eliminat de proprii colegi şi trimis pe Insula Exilului, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului, tânărul a reuşit să revină în joc şi chiar să câştige marele premiu tot datorită colegilor.
 
Lucian a făcut trei ani de box, şapte ani de înot şi trei ani de baschet, este foarte atent la alimentaţie şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos. A început competiţia încrezător în forţele lui şi mereu a declarat că s-a înscris pentru a câştiga.

Citeste mai mult: Adevărul.ro

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *