M-am simtit mai rau ca pe stadion: Tipete si injuraturi in sedinta CL Ploiesti

0 437

M-am simtit mai rau ca pe stadion: Tipete si injuraturi in sedinta CL Ploiesti. Mai era puțin și asistam și la o păruială în direct, după ce unii s-au legat de mamele altora (VIDEO mai jos).

Din păcate, nivelul la care s-a coborât în legislativul ploieștean a ajuns un fel de normalitate.

Consilierii locali de la PSD+ ALDE și de la PNL s-au certat între ei, iar peste toată nebunia s-au suprapus nervii președintelui Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova, Eugen Cristescu, dar și ai celor câteva zeci de simpatizanți ai săi, printre care mulți administratori sau președinți de blocuri, cu toții prezenți în sala de ședință.

Miza cea mai importantă, hotărârea privind majorarea tarifului la gigacalorie, a trecut modificată față de varianta inițială, într-un cor de huiduieli.

Dar până să se ajungă acolo, am asistat la invective care făceau trimitere la mame (între președintele UAP Prahova și președintele de ședință, consilierul George Botez), la o ceartă ca la ușa cortului (între primar și viceprimari) și la un comportament lipsit de orice urmă de demnitate.

În plus, anumiți consilieri locali, tolăniți în fotolii, făceau un mișto grosier, ca de exemplu cum și în ce poziție preferă să stea adversarii politici…

Dar dacă atât este educația personală, e cam greu să ceri decență.

Mai jos aveți câteva filme despre cum a decurs ședința Consiliului Local Ploiești, la care a participat inclusiv președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Ziarul de PloieștiLasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.