Lumea manelistilor din Ploiesti se zbate in anonimat, desi unele melodii au peste un milion de vizualizari

Probabil toată lumea îi cunoaște pe maneliștii din București, pe cei din Craiova sau chiar pe cei din Timișoara. Dar de lumea manelelor din Ploiești nu prea s-a auzit, încă.

În premieră, Max Media vă prezintă cei mai activi maneliști din orașul aurului negru, care momentan își lansează piesele pe youtube, așteptând să fie descoperiți și apreciați.

De exemplu, Bogdan de la Ploiesti a strâns peste 1.000.000 de vizualizări, cu clipurile melodiilor „Chiar dacă ai plecat” și „Nu m-ai învățat”, iar cu cel de la „Stinge lumina”, cover după Ruby, se apropie de 2.000.000.

Și dacă temele melodiilor au ca subiecte pușcăria (cum altfel?), iubirea (normal) sau banii (se putea fără?!), vocile nu sunt chiar de neglijat.

În unul dintre clipuri apare chiar adolescenta Oana, din Ploiești, care se pare că ar fi avut o idilă cu celebrul Florin Salam…

Vă lăsăm să-i ascultați și așteptăm opiniile dvs, ca să stabilim cine e cel mai tare manelist din Ploiești.

http://youtu.be/rkmK4JQy01E

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

1 Comentariu

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *