Loc de relaxare in Brasov, amenajat de cel mai mare producator de bere

0 1.815

Loc de relaxare in Brasov, amenajat de cel mai mare producator de bere. Ciucaș a reabilitat zonele verzi de la Lacul Noua și Pietrele lui Solomon.

Asahi – grupul japonez care a cumpărat în 2017 Ursus Breweries – a finalizat o investiţie de 22 milioane euro în extinderea capacităţii de producție a fabricilor din Braşov şi Timişoara.

Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch, St. Stefanus, Meantime, Azuga Nepasteurizată, Stejar şi marca de cidru Kingswood.

Cu această ocazie, liderul pe piaţa berii din România a reamenajat la Braşov două puncte de relaxare pentru turişti, în mijlocul naturii, oraşul de origine al brandului Ciucaş şi locul de inspiraţie pentru Poiana Ciucaş.

Programul de reamenajare iniţiat de Ciucaş va include în acest an cinci locuri de relaxare în 4 judeţe din ţară, iar după Braşov va continua în: Prahova (Valea Doftanei – cel mai probabil lângă Lacul Paltinu), Iaşi (C.A.Rosetti) şi Galaţi (Gârboavele).

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.