Liderul PNL, Ludovic Orban, atacat de colegi dupa esecul referendumului

0 59

Liderul PNL, Ludovic Orban, atacat de colegi dupa esecul referendumului. Aceștia îi reproșează că a ales să susțină, la fel ca PSD, tema familiei formată din bărbat și femeie.

Mai mulţi lideri PNL, printre care Cezar Preda, Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, Mihai Voicu, au postat pe facebook mesaje similare în care acuză conducerea liberală că a aruncat partidul într-o nouă aventură şi către un nou eşec politic.

Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventurã şi cãtre un nou eşec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu uneşte, ci dezbinã. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradã #Ajunge”, a scris Predoiu pe contul său de Facebook.

Ludovic Orban a replicat, spunând că este mirat că fostul preşedinte interimar al PNL, Alina Gorghiu, are această poziţie publică, în condiţiile în care „protocolul cu Coaliţia pentru Familie a fost semnat în mandatul de preşedinte al doamnei Gorghiu, iar doamna Gorghiu s-a manifestat în perioada precampaniei din 2016 în favoarea familiei tradiţionale„.

Președintele PNL a adăugat că i se pare ciudată şi poziţia lui Cezar Preda, „care vrea să fie liderul unei facţiuni creştin-democrate în interiorul PNL„.

Sigur că pentru orice om care priveşte obiectiv la acest demers, acest demers, clar, avantajează PSD, pentru că mută atenţia de la dezastrul PSD şi de la blamul public pe care l-a primit PSD de la cetăţenii români, spre PNL, care chiar nu are absolut niciun fel de răspundere în organizarea acestui referendum, iar poziţionarea conducerii Partidului Naţional Liberal a fost o poziţionare profund democratică şi conformă cu ceea ce înseamnă democraţia şi respectul pentru convingerile intime.„, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.