Jurnalistul Dragos Patraru a anuntat ca pleaca si de la TVR. Vezi ce motiv a invocat

dragos-patraru-starea-natiei-pleaca-de-la-tvrMarți seara, Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, a anunțat că pleacă de la TVR. Pătraru a invocat haosul din televiziune și faptul că nu are cu cine să vorbească despre un nou contract. În plus, Pătraru a dezvăluit că nu și-a mai primit banii de două luni.

”La TVR e haos total. Sunt două tabere care se porcăiesc și vor să preia puterea. Între cele două tabere e o diferență de un singur vot. Eu nu am cu cine să vorbesc. Suntem neplătiți de două luni, adică nu am luat salariile pe martie.

E imposibil să putem continua aici, spre bucuria celor care vor să plecăm. O să fie bucurie fără noi pentru că tot vine și campania electorală. Vom vedea, după sărbători, unde ne vom revedea, aici, la TVR, sau în altă parte.”, a spus Dragoș Pătraru la ultima ediție a emisiunii ”Starea Nației”.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *