Iulian Dumitrescu, liderul grupului PNL din Senat, mesaj ironic pentru Dragnea si Tudose

Iulian Dumitrescu PNL PrahovaIulian Dumitrescu, liderului grupului PNL din Senat, a postat un mesaj ironic pentru liderul PSD și premier, urmare a evenimentelor de joi seară. 

„Fiţi şi voi un pic profesionişti!

Mihai și Liviu, cei doi pesedişti prieteni pe viață până la următoarea încleștare, ne-au oferit aseară, după mai bine de șase ore de așteptare, un spectacol de proastă calitate. Dezamăgirea a fost pe măsura așteptărilor pe care fiecare cetăţean le-a avut de la liderii principalului partid de guvernământ, PSD.
După discuții intense, iată că au apărut și țapii ispășitori, prietenii Sevil, Rovana și Răzvan. Care nu au nicio vină, nu au făcut nimic greșit, dar… nu au comunicat corect. Prietenii miniștri au performat, au avut numeroase realizări, dar sunt deficitari la capitolul comunicare. Or fi niște autostrăzi gata, unele de care nu a auzit nimeni, care duc de nicăieri niciunde…
Mult mai bine comunică Liviu (Pop, ministrul educației), în ciuda greșelilor gramaticale, Florian (Bodog, ministrul sănătății), chiar dacă a plagiat grosolan în lucrarea de doctorat, Petre (Daea, ministrul agriculturii), care face performanță în promovarea oii, o statuie vie care are dorinţa de a fi înţeleasă de toţi, sau Gheorghe (Șimon, ministrul economiei), care a falimentat toate firmele pe care le-a condus înainte să preia industria României.
Nicio discuție despre binele prietenilor români, despre dezastrul din educație, sănătate, economie sau orice alt domeniu. Prietenii comunică foarte bine, în ciuda problemelor de integritate, competență sau educație.”

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *