Iubirea se sarbatoreste si se premiaza la Ploiesti Shopping City. Vino si castiga 500 de euro!

PrintAnul acesta, iubirea se sărbătoreşte la Ploiești Shopping City, unde pentru perioada 4-24 februarie a fost lansată campania „Love Month”, prin care îndrăgostiții sunt răsfăţaţi cu surprize și premii.

Astfel, toate perechile ce vor să își facă auzită iubirea sunt invitate la Cabina Dragostei din Ploiești Shopping City, un spațiu special amenajat pentru toți cei ce vor să facă o declarație sinceră partenerului și pentru cei care doresc să se fotografieze alături de jumătatea iubită într-un decor creativ.

Fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/ PloiestiShoppingCity), iar îndrăgostiţii vor fi înscrişi într-o competiție inedită, cele mai votate 10 cupluri urmând să intre în finală pentru câștigarea marelui premiu.

Aceasta va avea loc pe 27 februarie, iar perechile finaliste vor trece prin probe ce le vor testa imaginația, dexteritatea și, bineînețeles, dragostea.

Îndrăgostiții care vor convinge juriul că sunt suflete-pereche vor câștiga cumpărături în valoare de 500 EUR la Ploiesti Shopping City.

De altfel, toți cei 10 finaliști ai concursului vor pleca acasă cu premii oferite de parteneri, Sephora, Sky Center, Grillandia: cine romantice, tratamente SPA și multe altele.

Toți îndrăgostiții sunt așteptați în centrul comercial din nordul orașului pentru a sărbători Valentine’s Day și Dragobetele. Fie că aleg să meargă la cinema, fie că se bucură de o cină romantică, Ploiești Shopping City este locul ideal pentru o zi de cumpărături și distracție în doi.

Mai mult, în luna iubirii, magazinele au pregătit sute de sugestii de cadouri pentru cei ce vor să facă o supriza celui drag, de la accesorii, parfumuri, produse de înfrumusețare până la articole de îmbrăcăminte.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *