ISU Prahova: Peste 160 de incalcari ale normelor de aparare impotriva incendiilor si de protectie civila, descoperite in timpul inspectiilor

1 1

controale_isuÎn săptămâna 05 – 09 martie 2018, Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova a desfăşurat 21 acţiuni de control la operatori economici, instituţii şi unități administrativ teritoriale.

De asemenea, personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat activităţi de îndrumare şi control pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor, la unități de îngrijire și operatori economici.

Pe timpul verificărilor au fost depistate 162 încălcări ale normelor de apărare împotriva incendiilor şi protecţie civilă, dintre care 75 au fost înlăturate pe timpul desfășurări acestor acțiuni.

Ca urmare a neregulilor constatate, personalul Inspecţiei de prevenire a aplicat un număr total de 162 de sancţiuni, cuprinzând 135 avertismente şi 27 amenzi, în cuantum de 146.000 lei.

Cu ocazia controalelor, au fost organizate şi desfăşurate 25 exerciţii în caz de incendiu, cu 725 participanți, precum și 31 instruiri cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă de la localităţi, operatori economici şi instituţii.

1 Comentariu
  1. Cart.Ploiesti Vest{Mitica Apostol} says

    Poate cei de la ISU vine si in cart MITICA APOSTOL ca sa vada hidrantii montati in mijlocul trotoarului si imprejmuit cu teava la inaltimea de 50cm putand provoga chiar si moartea celor care se impiedica de acele tevi daca pica in cap ,iar cei care merg in caruturi de invalizi si mamele cu copii in carucior sunt nevoiti sa ocoleasca pe strada aceste abstacole expunanduse la a fi accidentati de masini , Atr Viilor colt cu Ciocarliei

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.