ISU Dambovita isi deschide portile pentru vizite, intre 26 si 30 martie

ISU Dambovita ziua portilor deschisePentru a veni în întâmpinarea numeroaselor solicitări privind desfăşurarea de activităţi în cadrul programului naţional “ŞCOALA ALFEL”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa va organiza în perioada 26 – 30 martie a.c., între orele 09:00 – 14:00, “ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, atât la sediul inspectoratului (Detaşamentul Târgovişte), cât şi în subunităţile de intervenţie din judeţ (Detaşamentul Pucioasa, Garda Fieni, Detaşamentul Moreni, Garda Corneşti, Detaşamentul Titu, Garda Răcari, Detaşamentul Găeşti, Garda Vişina, Garda Potlogi şi Garda Voineşti).

Cu această ocazie se vor organiza ateliere de prezentare a tehnicii de intervenţie din dotare, exerciţii demonstrative, puncte de informare preventivă (unde vizitatorii vor primi informaţii despre modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă, măsurile ce se impun la descoperirea de elemente de muniţie neexplodată şi diverse materiale informative cu caracter preventiv).

Accesul elevilor şi preşcolarilor se va face pe baza tabelelor întocmite de cadrele didactice însoţitoare. Accesul cadrelor didactice şi a celorlalte persoane care însoţesc grupurile se va face pe baza documentelor de identitate.

Ca şi în anii precedenţi, sperăm ca elevii şi preşcolarii să ne viziteze în număr cât mai mare, pentru pompierii dâmboviţeni fiind un prilej de bucurie să le fie gazde copiilor.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este o publicație online, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *