Ionut Urzeala, consultant pentru cea mai bogata firma din lume

0 148

Ionut Urzeala, consultant pentru cea mai bogata firma din lume. Președintele secției de baschet de la CSU  Ploiești și conducătorul Clubului de Networking din municipiu este partener cu un fost director al depozitului Billa, care oferă servicii de securitate pentru depozite logistice.

Ionuț Urzeală (foto – centru) a postat o poză pe o rețea de socializare, în care este prezent în apropierea unui centru logistic din Barcelona, al companiei Amazon.

Acesta descrie poza “Prima iubire nu se uită niciodată. #amazon #logistics”, făcând, probabil, referire la activitatea lui precedentă, când făcea parte din echipa de deschidere a depozitului central al unui retailer de renume, foarte aproape de Ploiești (la Negoiești).

Ionuț Urzeală a declarat, în exclusivitate pentru Ziarul de Ploiești, că este partener cu un român de etnie maghiară, fost șef de depozit logistic în România, și împreună au fost recomandați pentru a oferi consultanță depozitului Amazon din Barcelona, Spania.

Eu și partenerul meu, pe nume Zsolt, avem o experiență bogată în domeniu și cei de la Amazon au nevoie de servicii de securitate, pentru că se pare că se confruntă cu furturi repetate din depozitul lor din Barcelona, iar potențialii vinovați ar putea fi conaționali.”, a spus Ionuț Urzeală pentru Ziarul de Ploiești.

Amazon este o companie americană de comerț online, cea mai mare la nivel global.

Fondatorul Amazon.com, Jeff Bezos, este cel mai bogat om al Planetei, în acest moment, primul care a depășit 100 miliarde de dolari.

Ziarul de Ploiesti

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.