Inghesuiala mare la Scoala de agenti de politie din Campina. Sunt 5 candidati pe un singur loc!

Scoala de agenti de politie Campina sediuPeste 6200 de tineri s-au înscris pentru a susține examenele la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. Și cum sunt doar 1300 de locuri disponibile, concurența de 5 candidați pe  un singur loc este un record pentru ultimii ani. 

Probele sportive demarează astăzi, 12 ianuarie 2018, urmând să se desfășoare până pe 18 ianuarie. Acestea se vor susţine în şase localităţi din judeţ şi asta pentru că la şcoala de la Câmpina nu există o sală de sport suficient de mare unde să poată fi evaluaţi toţi cei 6.000 de candidaţi. În acest sens, au fost închiriate săli în localitățile Băicoi, Plopeni, Comarnic, Cornu și Blejoi. 

Examenul pentru verificarea cunoștințelor la limba română şi la o limbă străină este programat pe 20 ianuarie.

Pentru evaluarea tinerilor, s-a apelat la poliţişti din întreaga ţară care au fost detaşaţi în aceste zile la Câmpina. Sunt 800 de membri în comisia de examinare, care vor fi cazaţi chiar în căminele Şcolii de Poliţie.

Rezultatele finale se vor afișa pe 21 ianuarie.

Probele eliminatorii ale concursului sunt contra vizita medicală si evaluarea performanțelor fizice. Din fericire, nu există limită de vârstă și nici de înălțime!

Însă candidații trebuie să aibă condiție fizică, deoarece există o limită de timp, în care trebuie efectuate mai multe probe care pun la încercare viteza, concentrarea, rezistența, forța și agilitatea. 

Dacă se ratează o singură probă din traseul aplicativ atunci automat vine și eliminarea din concurs. 

 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *