Incepe Festivalul Cascavelei 2019, in comuna Valea Doftanei

0 544

Incepe Festivalul Cascavelei 2019, in comuna Valea Doftanei. Evenimentul are loc în perioada 6 – 8 septembrie, pe stadionul de fotbal din Trăisteni – Podul Ristii.

Vor avea loc degustări de tot felul de bunătăți, dar și recitaluri susținute între orele 18.00 și 22:00.

La eveniment sunt așteptați mii de turiști, atât din Prahova, cât și din alte județe.

“Festivalul va oferi turiștilor atât produse tradiționale, cum ar fi celebra cașcavea din zonă, brânzeturi, mezeluri, dulcețuri, țuică, vin și așa mai departe, dar și nopți de distracție, alături de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului”, a declarat primarul Lucian Costea Vileford pentru Ziarul de Ploiești.

Programul artistic al celor trei zile de festival va cuprinde muzică ușoară și populară, reprezentații ale Asociației Tinerilor din Valea Doftanei, animații pentru cei mici.

Iată programul oficial:

VINERI 6 septembrie, de la ora 18:00 la ora 22:00, vor urca pe scenă Taraful Românesc cu Mălina, Rocsana Marcu, Sânzienele și renumita trupă Voltaj, care va încheia seara.

SÂMBĂTĂ 7 septembrie, în același interval orar, programul artistic va continua cu interpreta de muzică populară Cristina Maria Nicolae, Nemuritorii și cunoscutul Mihai Mărgineanu.

DUMINICĂ 8 septembrie, începând cu ora 17:00, vor fi prezenți pe scena festivalului Cooperativa 9 cu Vali Crăciunescu, Vali Vijelie, Taraful Românesc cu Măruță, Chihlimbar, Semnal M, iar seara va fi încheiată de un frumos foc de artificii.

Comuna Valea Doftanei se accesează din muncipiul Câmpina, urcând pe DJ 102 I (recent asfaltat), pe lângă Barajul Paltinu.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.