Incendiu violent la o fabrica de mase plastice, cu sediul pe raza comunei Paulesti

incendiuUn incendiu violent a izbucnit ieri după amiază, în jurul orei 14:07, la o fabrică care are ca obiect de activitate producția de mase plastice, din localitatea prahoveană Păulești.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta in interiorul unei încăperi cu vopsele și diluanți pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 3 autospeciale de lucru cu apă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. 21 de pompieri militari au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Operațiunea de stingerea fost îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate și a fost finalizată în jurul orei 14:32.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un scurtcircuit electric, respectiv folosirea unui generator sau motor electric, cu defecțiuni sau suprasolicitat.

Urmare a incendiului, au ars echipamente de vopsit, elemente de mobilier, instalații electrice și unelte. Nicio persoană nu a fost rănită. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *