In nordul judetului Prahova se circula in continuare greu, din cauza zapezii si viscolului

0 9

DN1 circulatie Valea Prahovei 1Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi noapte, în Prahova nu sunt închise drumuri naționale sau județene, iar restricția de circulație pentru autovehiculele cu masa totală autorizată mai mare de 7,5 tone a fost ridicată. Chiar și așa, se merge în coloană, cu viteză mică, între Comarnic și Azuga, dar și pe DN1 A, între Văleni și Cheia.

În schimb, restricția pentru camioanele de peste 7,5 tone rămâne valabilă în județul vecin – Brașov, pe tronsoanele: DJ103A Braşov – Târlungeni; DJ103B Săcele – Târlungeni.

În judeţul Prahova, singurul drum închis este DC 134 Cota 1400 – Sinaia, din pricina zăpezii abundente.

De altfel, în toate stațiunile montane se circulă greu, stratul de omăt căzut depășind 30 cm. 

copaci cazuti Sinaia

Pe raza orașului Sinaia s-a acționat cu 4 utilaje pentru deszăpezirea tuturor drumurilor troienite. Tot aici, 10 arbori au căzut peste cablurile de curent electric și au afectat alimentarea unor zone din localitate, dar nu au existat pagube majore. Singura zonă în care avaria a durat mai mult este Clăbucet, unde a fost doborât un stâlp de înaltă tensiune. 

Circulaţia feroviară a fost reluată pe un fir, pe Magistrala 300, între staţiile de cale ferată Comarnic şi Valea Largă, se circulă în cascadă.

DN1 circulatie Valea Prahovei 2

VEZI MAI JOS VIDEO FILMAT DE AMBULANȚA PRAHOVA:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.