Imagini de toata jena: Un preot, care este si profesor, filmat de elevi cand se masturba

0 19

preot-750x430

Mama unei eleve dintr-un liceu din oraşul Copşa Mică, judeţul Sibiu, acuză profesorul de Religie, care este şi preot, că s-ar fi masturbat în timpul orei, fiind filmat. Imaginile au apărut în mediul online, iar Poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii incidentului, ulterior primind şi o plângere de la mama fetei. 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu aşteaptă demisia preotului profesor de religie de la Copşa Mică, care este anchetat în prezent de cei de la Inspectorat, de Mitropolia Ardealului, Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Adela Muntean.

„Din informaţiile pe care le avem de la Inspectoratul Şcolar, ştim că domnul profesor îşi redactează demisia. Încă nu există această demisie scrisă la Inspectoratul Şcolar Judeţean”, a explicat Adela Muntean.

Poliţia şi Parchetul au declanşat cercetări privind acuzele aduse profesorului preot după ce mama uneia dintre eleve a depus plângere.

„În urma apariţiei imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu şi, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, am declanşat cercetări privind circumstanţele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliţei Oraşului Copşa Mică”, a anunţat IPJ Sibiu.

https://youtu.be/C9I9fqirbeM

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.