Ii injuram pe taximetristi, dar nu au o viata de invidiat. Vezi ce a patit un campinean

taxi_ploiestiUn taximetrist din municipiul Câmpina era să-și piardă viața, săptămâna trecută, după ce mașina în care se afla a fost ținta unui atac. 

Omul fusese chemat de niște clienți, joi noapte, la o cursă în afara orașului. Mai precis, el a ridicat doi bărbați de la un restaurant din zona Muscel, care apoi i-au cerut să-i ducă la București.

Indivizii l-au întrebat cât îi costă până în cartierul Pipera, spunându-i că poate porni ceasul.  

Pe drum, cei doi clienți ar fi continuat să consume alccol și la un moment dat s-au și certat.

La destinație, unul dintre bărbați i-a spus taximetristului că el nu vrea să coboare acolo și că ar fi bine să-l lase la Otopeni. 

Cum șoferul a refuzat și a cerut să i se plătească banii pe cursă, individul a tras frâna de mână și a început să-l lovească. 

Speriat, taximetristul a coborât cu chiu cu vai și a sunat la 112.

Între timp, mașina lui a fost furată, iar taxiul a fost lovit de un alt autoturism. 

Polițiștii i-au identificat pe cei doi clienți și l-au și prins pe agresor, vineri. Bărbatul avea 36 de ani și era din București. A fost acuzat de tâlhărie și distrugere. 

 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *