Hipodromul din Ploiesti nu poate gazdui curse oficiale de trap. Vezi care este motivul

hipodrom-ploiesti-pozaHipodromul din Ploieşti, reabilitat din fonduri europene şi de la bugetul local, poate fi folosit doar pentru curse demonstrative şi spectacole, întrucât omologarea pistei nu este valabilă şi pentru competiţiile oficiale, a anunţat primarul municipiului Ploieşti.

Acesta a precizat că se încearcă găsirea unei soluții legale, deși sunt șanse minime în acest sens.

Pista hipodromului din Ploiești  a fost omologată de către o comisie numită prin decizie a directorului Clubului Sportiv Municipal, Cezar Stoichiciu, pentru că în România nu există o instituție abilitată în acest sens.

Primăria a revenit cu un comunicat, în care anunță inaugurarea oficială:

<<Referitor proiect : “MODERNIZARE/EXTINDEREA FUNCTIONALA A HIPODROMULUI DIN PLOIESTI” COD SMIS 47690

La data de 30.06.2014, a fost semnat contractul de finanțare nr. 4592 pentru implementarea proiectului „Modernizarea/Extinderea functionala a Hipodromului din Ploiesti”, cod SMIS 47690, între Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Ploiesti, în calitate de beneficiar, pe de o parte, şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management, şi Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar, pe de altă parte.

Incepând cu data de 01 iulie 2014, Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Ploiesti a derulat proiectul Modernizarea/Extinderea functionala a Hipodromului din Ploiesti”, proiect finanţat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 Axa prioritara 1 “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor ”, Poli urbani de crestere, Domeniul major de interventie 1.1 “Planuri integrate de dezvoltare urbana”, Sub-domenii “Poli de crestere”.

Avand in vedere ca la 30.10.2016 se finalizeaza proiectul sus mentionat, Municipiul Ploiesti organizeaza o conferinta de presa in data de 27.10.2016, ora 14.00, la locatia Hipodromului Ploiesti din strada Ghighiului, nr. 2.

Conferinta de presa are ca scop promovarea proiectului “Modernizarea/Extinderea functionala a Hipodromului din Ploiesti”, Cod SMIS 47690, obiectivele Uniunii Europene, obiectul Regio „sprijinirea si promovarea dezvoltarii locale durabile, atat din punct de vedere economic, cat si social, in regiunile Romaniei, prin imbunatatirea conditiilor de infrastructura si a mediului de afaceri, care sustin cresterea economica”.

La acest eveniment vor participa aproximativ 50 de reprezentanti ai comunitatii locale, ai institutiilor sau organizatiilor interesate, dar si ai societatilor implicate in implementarea proiectului.

Datele de contact ale persoanei la care se va confirma participarea: doamna Irina Nicolescu Manager Proiect, Municipiul Ploiesti, telefon 0751 220 061.>>

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *