Halal paza la o societate din Plopeni! Afla ce au descoperit politistii la fata locului

agent paza supermarketOfițeri specialiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică- Compartimentul Sisteme de Securitate Private au efectuat controale la obiective din județul Prahova (Plopeni, Boldești-Scăeni, Păulești și Blejoi), cu privire la modul de respectare a prevederilor legale privind paza obiectivelor.

Astfel, au fost verificate cinci obiective și trei societăți specializate de pază, au fost controlați 21 de agenți de securitate și au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.950 lei.

În urma controlului efectuat la o societate comercială din Plopeni, unitate asigurată cu pază umană de către o firmă din municipiul București, s-a constatat faptul că agenții de securitate nu erau dotați cu uniformă, aceștia fiind depistați executând serviciul de pază în obiectiv îmbrăcați în haine civile, neinscripționate cu denumirea și sigla societății.

Totodată, polițiștii au stabilit că nu au fost respectate prevederile planului de pază, în sensul că nu erau acoperite toate posturile de pază prevăzute și că doar o parte dintre  agenții de securitate erau dotați cu armament și muniții.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că firma de pază nu a asigurat pregătirea continuă a personalului de execuție.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *