Grupul Samsung cere de urgenta clientilor sai sa inchida telefoanele Galaxy Note 7

explosive-start-for-samsung-galaxy-note-7-more-phones-catch-fire-while-charging-507793-4Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a anunțat, marți 11 octombrie, că a decis să oprească vânzările de telefoane Galaxy Note 7 și totodată a cerut utilizatorilor acestui dispozitiv să îl închidă din motive de siguranță, după apariția unor imagini în care acest telefon a luat foc, informează AFP și Reuters.

Samsung, cel mai mare producător mondial de smartphone, a precizat că a cerut tuturor operatorilor de telefonie mobilă să oprească de la comercializare Galaxy Note 7, atât dispozitivele originale cât și cele destinate a le înlocui, până când va descoperi cauza incendiilor.

„Consumatorii care dețin fie un Galaxy Note 7 original, fie unul înlocuitor ar trebui să închidă dispozitivul și să înceteze să îl mai utilizeze”, se arată într-un comunicat al grupului sud-coreean.

Acest anunț a provocat o cădere imediată a acțiunilor Samsung, care marți la prânz înregistrau un recul de 4,82% la bursa de la Seul, astfel că valoare de piață a Samsung s-a diminuat cu 14.700 miliarde woni (13,2 miliarde de dolari).

sursa: AGERPRES

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *