Fostul senator PSD, Daniel Savu, primeste un post caldut

0 312

Fostul senator PSD, Daniel Savu, primeste un post caldut, la Ministerul Comunicațiilor. El a fost numit secretar de stat, în locul Mariei Manuela Catrina.

La scurt timp de la această primenire profesională, Savu a scris pe facebook:

Industria românească de IT crește puternic în guvernarea PSD!

În 2019, dimensiunea industriei românești de IT&C va depăși 5.1 mld €, DUBLU față de 2013, iar exporturile de software și servicii IT sunt așteptate să atingă 4 mld €, cu 1 mld € în plus față de 2017. Aceste performanțe remarcabile sunt completate de numărul de specialiști din acest domeniu, care va depăși pragul de 100.000 anul acesta. Dezvoltăm industriile performante! Pentru că România merită mai mult!

Daniel Savu și-a dat demisia din PSD, în 2016, la presiunea Organizației Prahova, iar în 2018 a fost reprimit în partid, dar într-o altă organizație.

CITEȘTE ȘI: Senatorul Daniel Savu si-a dat demisia din PSD. Politicianul spune ca ajunsese sa incomodeze

Daniel Savu s-a intors spasit in PSD, dupa 2 ani de ratacire la TV

Este considerat omul lui Sebastian Ghiță, ba chiar a fost membru al Partidului România Unită (PRU) când această formațiune a fost preluată de omul de afaceri (2016).

Absolvent al Facultății de Aeronave București și fost ofițer SRI, Daniel Savu nu are, potrivit CV-ului, vreo specializare în domeniul comunicațiilor.

Dar dacă ne uităm la numărul aparițiilor pe posturile România TV și Antena3 putem considera că este familiarizat cu cel puțin două surse de comunicare.

Ziarul de Ploiești


Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.