Fostul director CSM Ploiesti arunca bomba in ancheta penala de la club

0 537

Fostul director CSM Ploiesti arunca bomba in ancheta penala de la club. Silviu Crângașu a oferit Ziarului de Ploiești o dezvăluire neașteptată.

Vă reamintim că la Clubul Sportiv Municipal este o anchetă penală în desfășurare, care vizează folosirea de diplome false pentru a obține diverse funcții.

Una dintre persoanele despre care s-au cerut date este directorul adjunct, Lucian Rădulescu.

Acesta a declarat pentru Ziarul de Ploiești, dar și pentru alte publicații, că a obținut diploma de licență la o universitate din Brașov, în domeniul educației fizice și sportului.

CITEȘTE ȘI: Ancheta penala la CSM Ploiesti, care vizeaza dosare de angajari

Fostul director al CSM, Silviu Crângașu, are însă o altă variantă.

„Înainte de concursul care a avut loc în iulie 2018, am văzut o copie după o diplomă emisă pe numele lui Lucian Rădulescu, și era cu siguranță de la Facultatea de științe economice. Nu îmi mai aduc bine aminte, dar parcă era emisă de UPG Ploiești și nu la Brașov.”, a spus Crângașu pentru zdp.ro.

Ex-directorul CSM Ploiești mai are o altă bombă și anume că se aude că această copie a diplomei a dispărut din dosarul de angajare al actualului director adjunct, Lucian Rădulescu.

„La data depunerii actelor din dosarul dlui Rădulescu, înainte de concurs, în calitate de director general cerusem celor de la Resurse Umane și de la Departamentul Juridic să verifice documentele și să le avizeze. Era obligația lor. Nu știu ce s-a întâmplat ulterior”, a mai precizat Silviu Crângașu.

Conform unor surse judiciare, se pare că 6 persoane ar fi suspectate că au folosit false diplome emise de UPG Ploiești.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.