Fost consilier local din Valea Doftanei, acuzat de conflict de interese

0 198

Fost consilier local din Valea Doftanei, acuzat de conflict de interese. Agenția Națională pentru Integritate a dat publicității motivul pentru care a ajuns la această concluzie, în ceea ce îl privește pe Viorel Moise.

Iată comunicatul:

„CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV
În perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016) a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local care a stat la baza încheierii unui Contract de Închiriere între Primăria comunei Valea Doftanei și Asociația Crescătorilor de Animale – Teșila – Valea Doftanei, deși avea un interes personal de natură patrimonială întrucât soția sa, în calitate de crescător de animale și membru al Asociației a obținut venituri, din folosirea și exploatarea pãșunilor aflate în domeniul privat al comunei Valea Doftanei, respectiv din creșterea și vânzarea animalelor.
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiileart. 77 din Legea nr. 161/2003 coroborat cu art. 46, alin. (1) și (2) din Legea nr. 215/2001 și   art. 75 lit. a), respectiv art. 77 din Legea nr. 393/2004.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.