Flagrant esuat la Spitalul Judetean Ploiesti? Medic suspect de luare mita

1 3.157

Flagrant esuat la Spitalul Judetean Ploiesti? Medic suspect de luare mita, aflat în atenția Serviciului Județean Anticorupție.

Este vorba despre fostul manager al unității medicale, Florin Georgescu, care a fost ridicat vineri dimineață, după o percheziție.

Surse judiciare susțin că acesta este suspect de infracțiunea de luare de mită.

Informații neoficiale spun, însă, că flagrantul nu a ieșit ca la carte. Dar nu putem afirma cu siguranță că așa stau lucrurile, până la apariția unui comunicat oficial.

Medicul cu pricina a ieșit la pensie, dar continuă să lucreze la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, precum și la un cabinet privat.

Conducerea unității medicale a confirmat că persoana vizată a fost ridicată în cursul dimineții de vineri, de polițiști.

VOM REVENI CU DETALII

Ziarul de Ploiești

1 Comentariu
  1. Scarlatescu Mioara says

    Doamne fereste! Dar vad ca nimeni nu spune ca era coada la el la consultatii/operatii in timp ce la ceilalti doctori erau foarte putini care asteptau, iar asta se intampla de fiecare data cand am fost la Judetean. Si am fost pt ca Dr Georgescu l-a operat pe tata, pe cumnata si pe fratele meu. Toate operatiile reusita 100%, asta ca sa nu mai spun ca pe cumnata mea … el, Dr Georgescu a salvat-o de la moarte … dupa ce o plimbasera alti „specialisti” care puneau diagnostice gresite. Deci haideti sa fim realisti si pragmatici zic. E foarte bun profesional … poate chiar asta deranja pe unii si altii ca la varsta lui profeseaza si o face foarte bine, are coada la cabinet in timp ce alti medici sunt mai putin cautati …

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.