Firmele infiintate de Sebastian Ghita intra in insolventa sau sunt scoase la vanzare

sebastian-ghita-suparatProblemele din justiție pe care le au Sebastian Ghiță, dar și mulți dintre apropiații săi, aflați la conducerea firmelor înființate de acesta, par să se reflecte și în situația economică a conglomeratului financiar din Ploiești. Imperiul celui mai căutat român se destramă văzând cu ochii, dar nimeni nu știe dacă nu cumva și acest lucru face parte din planul conceput de afacerist, înainte să fugă.

Societățile la care Ghiță a pus umărul și pe care le-a transformat în afaceri înfloritoare au probleme serioase.

Companiile cele mai importante, Asesoft International și Teamnet, au intrat în insolvență. Recent, Bogdan Padiu, directorul Teamnet International, şi administratorul Asesoft International, Cristian Anastasescu, au fost puşi sub control judiciar într-un nou dosar care îl vizează pe Ghiţă.

Firma deținută de fratele fostului deputat, 2K Telecom, a intrat in insolvență la începutul acestui an, pentru că Ministerul de Finanțe a refuzat să deconteze un ajutor de stat de peste 20 de milioane de lei.

De asemenea, societatea de construcții Glar Construct e de vânzare, în întregime sau pe bucăți.

Mai nou, scrie Antena 3, Ghiță a pierdut două cabane din Munţii Bucegi, evaluate la un milion de euro fiecare, şi o clădire de birouri din Ploieşti, odată cu falimentul sau înstrăinarea companiilor IT pe care fostul deputat le deţinea.

Cele două cabane din Munții Bucegi, Miorița şi Cuibul Dorului, au fost achiziţionate în anul 2000, în aceeaşi zi, cu 26.800 de dolari, respectiv 42.400 de dolari.

Ulterior vânzării firmei Asesoft Com SRL, cele două cabane au fost transferate în patrimoniul Alpedor SRL, societate patronată de tatăl lui Sebastian Ghiță.

În septembrie 2014, firma Alpedor SRL și-a schimbat proprietarul, în persoana directorului companiei Asesoft Internațional.

CITEȘTE ȘI: DNA Ploiesti i-a retinut pe Cristian Anastasescu si pe Bogdan Padiu. Acuzatii grave la adresa grupului de oameni de afaceri

 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *