Firma 2K Telekom, controlata de fratele lui Sebastian Ghita, ar putea fi declarata in faliment

sebastian-ghita_alexandru-ghitaVineri, Tribunalul Prahova va analiza cererea de declanşare a procedurii de faliment, înaintată de firma de telecomunicaţii 2K Telecom, controlată de fratele fostului deputat Sebastian Ghiţă.

Societatea care îl are la cârmă pe Alexandru Ghiță (foto, stânga) a înaintat cererea de intrare în faliment în data de 29 decembrie 2016, iar primul termen de judecată este 6 ianuarie 2017.

2K Telekom a avut, în 2015, venituri totale de 132,5 milioane lei (29,4 milioane euro), dar datoriile erau aproape duble, în valoare de 234,2 milioane lei (52 milioane euro).

În ultimii ani, firma a câştigat mai multe contracte cu instituţii ale statului, precum Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC), Serviciul de Transmisiuni Speciale (STS) şi Romatsa (regia de stat care se ocupă cu dirijarea traficului aerian din România).

2K Telecom a fost inclusă de procurorii DNA Ploiești pe lista firmelor controlate prin interpuși de către Sebastian Ghiță și a avut conturile blocate, o perioadă.

Dacă va intra în faliment, 220 de angajați vor trebui să-și caute de serviciu.

2K Telekom a avut sediul inițial în Ploiești, dar apoi a fost mutată lângă București.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *