Festivalul ”Jazz on the Rooftop” are loc pe cladirea Primariei Ploiesti

0 70

Festivalul ”Jazz on the Rooftop” are loc pe cladirea Primariei Ploiesti. Evenimentul se desfășoară în week-end-ul 23 – 25 august 2019.

Filarmonica “Paul Constantinescu” organizează cea de-a doua ediție a “Jazz on the Rooftop” – un proiect marca Ploiesti Jazz Festival.

Evenimentul va fi deschis, vineri, de la ora 20.00, de Zoom Band & Emil Bîzgă (RO), iar de la ora 21.30 îi veți putea asculta pe cei de la RC & The Melody Makers(RO/IT/NE/US).

Sâmbătă, 24 august, de la ora 19.00, pe scenă va urca Ploiești Jazz Trio (RO), iar de la ora 20.15 – Pilani Bubu Quartet (ZA).

În ultima seară, de la ora 19.00 vor evolua Luiza Zan (RO) şi Jazzpar Trio (HU). Seara se va încheia cu reprezentația celor de la Groove Garden (RO), programată să aibă loc începând cu ora 20.15.

“Jazz on the Rooftop” se va desfăşura pe terasa clădirii de sticlă din centrul oraşului, în care funcţionează Primăria Ploieşti.

Preţul unui bilet este de 70 de lei/zi, iar al unui abonament, valabil pe toată perioada evenimentului, este de 160 lei.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a Filarmonicii sau on-line, pe www.filarmonicaploiesti.ro

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.