Femeia care a amenintat cu cutitul o adolescenta din Ploiesti este bolnava de schizofrenie

ploiesti-femeie-cutit-amenintareVineri după-amiază, o femeie din Ploiești a reclamat faptul că fiica sa a fost ameniţată de o persoană necunoscută, cu un cuţit, în timp ce se afla într-un autobuz din oraș, pe traseul 2. Se pare că nu era prima victimă…

În urma cercetărilor şi după ce pe reţelele de socializare a fost făcută publică o fotografie a femeii, poliţiştii au depistat-o pe suspectă.

Este o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Şoimari, cunoscută ca fiind bolnavă de schizofrenie.

Femeia nu poate răspunde penal, probabil, deși este acuzată de ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase. Polițiștii au spus că pe parcursul audierilor suspecta ”a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice”.

Ea a fost internată la Spitalul Județean, pe Secția de Psihiatrie.

Problema este dacă astfel de persoane pot umbla sau nu libere, mai ales dacă nu urmează un tratament adecvat pentru boala de care suferă, condiție în care pot deveni periculoase. Iar situația este cu atât mai dramatică, în urma crimei comise la metroul din București. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *