Fata directoarei Muzeului Hasdeu din Campina: Mama s-a sinucis din cauza…

2 11.937

Fata directoarei Muzeului Hasdeu din Campina: Mama s-a sinucis din cauza… unui fost medic psihiatru, care o trata de câțiva ani buni de o depresie serioasă.

Îndurerată după tragedia pierderii mamei sale, care s-a spânzurat înainte de Crăciun, fata Jenicăi Tabacu, Rafaela Moraru, a postat o mărturisire personală despre ce s-a întâmplat.

CITEȘTE ȘI: Jenica Tabacu, directoarea Muzeului Hasdeu din Campina, s-a spanzurat

Tânăra aruncă vina pe un fost medic psihiatru, care o trata pe directoarea de la Muzeul Hasdeu din Câmpina din 2010.

Iată ce a scris Rafaela Moraru:

Nu mai pot si nici nu mai vreau sa tac!

Sufletu-mi lacrimeaza! Eu am pierdut-o pe mama! Nimeni si nimic nu o poate aduce inapoi!

Dar vreau sa trag un SEMNAL MARE de alarma pentru toti cei care au oameni dragi in familie cu probleme psihice! Mare grija unde, cum si mai ales CINE ii trateaza! Eu nu am reusit sa fac fata DEPENDENTEI uriase create de acest fost medic psihiatru!

“SALVATORUL” asa cum il numea mama “a tratat-o” in 2010 de depresie. Medicamentele puternice prescrise au scos-o intr-un timp relativ mic dintr-o depresie severa, insa nu a fost suficient, pentru ca nu tratasera in intregime problema, ci doar superficial!

Stiam ca au pastrat legatura de-a lungul anilor, insa nu am luat in serios niciodata ce ne transmitea mama ca-i spunea “EMINENTA”! MARE GRESEALA !!!

Problemele psihice nesolutionate corespunzator care trenau de ani de zile si care s-au accentuat, problemele existente ca in orice familie, dar mai ales INDUCERILE acestui om cum ca el are cariera PERFECTA, familia PERFECTA, nepotii PERFECTI, viata PERFECTA si TRATAMENTELE PUTERNICE “sugerate” de acest fost medic psihiatru aflat la pensie, procurate pe sub mana de mama au condus la acest deznodamant tragic!

Nu am crezut niciun moment ca un fost medic renumit, din niste inregistrari si mesaje ale unui om bolnav, fara sa-mi vada sotul, poate sa-i puna un diagnostic atat de grav: PSIHOPAT ! 
Si sa continue sa se joace cu mintea mamei atata timp!

CONTROLUL URIAS pe care acesta il exercita asupra mamei prin iubirea enorma pe care mi-o purta, dar transformata in patologie deja, datorita bolii, a distrus treptat orice “colac” de salvare!

REGRET ca nu am avut curajul sa merg la politie pentru a face o plangere atunci cand, poate, reuseam sa schimb ceva! REGRET ENORM! Ceea ce m-a oprit a fost frica de respingere a parintilor mei, in speta a mamei mele si frica de a nu recunoaste si “a-l proteja” in continuare pe “SALVATOR” !

Acum este TARDIV pentru mama, pentru mine, pentru familia noastra! Va veni vremea justitiei divine!

Insa, luati aminte! Daca postarea mea va reusi sa ajute macar un suflet, este suficient!

Depresia este o boala grea, ascunsa si mult mai periculoasa decat cancerul! Poti sa razi, poti sa glumesti, poti sa mimezi bucuria, insa fara TRATAMENT ADECVAT si SPRIJINUL REAL al apropiatilor va culmina cu o tragedie!”

Ziarul de Ploiești

2 Comentarii
  1. Dan says

    Dr T. A. a fost un barbar cat a fost la Voila. Lega cu chingi bolnavii de pat,ii hipnotiza si le baga pastile de faceau pe ei..Si inca are cabinet pe Calea Doftanei, un ciubucar

  2. Ziarul de Ploiești says

    Va asumati raspunderea pentru cele scrise, noi nici nu stim despre cine vorbiti

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , Buy cheap mlb jerseys china , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap jerseys , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , wholesale nfl jerseys , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , cheap nhl jerseys china , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,