Expozitie de nevertebrate la Muzeul de Stiintele Naturii Prahova

Afis expo NevertebrateCu ocazia ZILEI CULTURII, în data de 15 ianuarie 2018, ora 11:00, vă invităm  la Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova la vernisajul expoziţiei „Nevertebratele – Stăpânii celor trei regate – aer, pământ şi apă”.

Prin intermediul expoziţiei poţi afla lucruri interesante despre aceşti pionieri ai regnului animal – moluştele, coralii, echinodermele şi artropodele şi poţi face o călătorie într-o lume misterioasă, încă necunoscută de om.

Explorăm cu imaginaţia ţărmurile exotice şi biodiversitatea recifului coralier, dar facem cunoştinţă şi cu cele mai numeroase vieţuitoare de pe planeta noastră – artropodele. Admirăm aceste vieţuitoare miraculoase prin intermediul pieselor de patrimoniul din cadrul Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova.

Călătoria prin universul nevertebratelor este completată de lucrările elevilor Colegiului de Artă Carmen Silva din Ploieşti care transpun realul într-o lume imaginară care îţi va  încânta privirea şi sufletul.

 Expoziţia va fi organizată în perioada 15 ianuarie – 15 februarie în Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii.

 Cei prezenţi la vernisaj vor avea posibilitatea vizitării gratuite a muzeului.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *