Ex-viceprimarul Raul Petrescu s-a intors in Primaria Ploiesti, ca director la RASP

Raul PetrescuFostul viceprimar al municipiului Ploiești, Raul Petrescu, a devenit, oficial, noul director al Regiei Autonome de Servicii Publice. Consiliul de Administrație, care a validat concursul, a semnat contractul de management, care este valabil pe 4 ani.

Raul Petrescu a reușit să se impună în urma unui concurs la care au mai participat Vasile Ionescu (directorul interimar al instituției) şi Adrian Anghel.

Vă reamintim faptul că, în 2015, Radu Brânzei a fost demis din funcţia de director de către Consiliul de Administrație al regiei.

În același an, în luna octombrie, Raul Petrescu a fost condamnat definitiv la șase luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la cumpărare de influență în legătură cu obținerea unui permis auto. De asemenea, instanța a stabilit un termen de încercare de doi ani și șase luni, care va expira abia în 2018. 

După acest eveniment neplăcut, Petrescu a avut o emisiune la Prahova TV. 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *