Eveniment organizat de UPG Ploiesti: „Prahova 2017 – Capitala Mondiala a Petrolului”

UPG Ploiesti locuri 2014Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, împreună cu Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Ploieşti, Ministerul Culturii şi al Identităţii Naţionale, Societatea Cultural Istorică Mihai Viteazul şi Fundaţia Constantin Stere, organizează în acest an un ciclu de manifestări sub denumirea “Prahova, 2017 – Capitală Mondială a Petrolului”.

Două dintre aceste acţiuni se vor desfăşura la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.

Primul eveniment va avea loc în ziua de 21.04.2017 şi va consta în dezvelirea monumentului dedicat fraţilor Mehedinţeanu – fondatorii primei rafinării de petrol din lume – Ploieşti 1857, urmată de un simpozion în Aula universităţii.

Alături de reprezentanţii ministerelor, ai diferitelor societăţi comerciale din domeniul energiei şi nu numai, ai comunităţii locale, vor fi prezenţi şi ambasadorii ţărilor din care provin cetăţenii străini care studiază la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.

Al doilea eveniment se va desfăşura în luna octombrie, sub egida “50 de ani de învăţământ superior în municipiul Ploieşti”, la care se va lansa şi concursul de proiecte pentru Monumentul Petroliştilor.

 

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *