Englezii i-au identificat pe cei care l-au omorat pe tanarul Razvan Sirbu, fara un motiv anume

ucigasi roman AngliaDoi tineri au fost găsiți vinovați pentru uciderea lui Răzvan Sîrbu, un român de 21 de ani, care se afla cu cortul într-o pădure din Kent, Marea Britanie. O a treia persoană a fost pusă sub acuzare, scrie publicația britanică Metro.co.uk.

Criminalii erau cunoscuți ca infractori, deși au numai 19  ani. Este vorba despre  Alex Macdonald (foto stânga) și Charlie White (foto dreapta).

Trupul românului a fost găsit de o persoană care își plimba câinele prin pădure, iar autopsia a relevat că prezenta lovituri în zona capului – multiple fracturi craniane și faciale -, cât și pe trup, incluzând coaste rupte.

Incidentul s-a petrecut la începutul lunii mai 2017. 

Ulterior, pe camerele de supraveghere au fost descoperite imagini cu unul dintre atacatori, Charlie White. Din imagini se vede cum acesta încerca să ardă mai multe haine, într-un parc din apropiere.

Totodată, oamenii legii au descoperit în locuința celuilalt atacator, Alex Macdonald, un palton gri pe care erau pete de sânge. În urma testelor ADN, s-a descoperit că proveneau de la românul ucis.

Anchetatorii au descoperit și o conversație dintre cei doi atacatori. În timp ce White își întreba complicele de ce continuă să-l lovească pe tânărul de 21 de ani, Macdonald i-a răspuns: „Pentru că mi s-a părut amuzant.”

La audieri, Charlie White a povestit cum plănuia să fure un dispozitiv pentru tăiat gazonul dintr-o grădină din Bockingford Road, Maidstone, purtând asupra sa un cuțit pentru tăiat carnea. Când se îndrepta spre locul furtului, el susține că a auzit pe cineva strigând spre el într-o limbă străină și care ar fi încercat să-l atace.

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *