Durere si jale la Iordacheanu. Rudele il plang pe Gabriel Matei, mort in infernul din Colectiv (FOTO)

Cadavrul ars pe față și pe corp al lui Gabriel Matei a ajuns, duminică, în satul natal din comuna Iordăcheanu, Prahova. Acum stă într-un sicriu, acoperit de lacrimile mamei. Uriașul blond nu mai este…

Gabriel împlinise 42 de ani și a fost un om vesel, muncitor, care își făcuse un rost în București, după ce a urmat cursurile Politehnicii.

Vineri, chiar înainte de fatidica oră, blondul își dăduse sâmbătă întâlnire cu fratele său mai mic, care se întorsese în România.

Dar nu a mai apucat să-l vadă, deoarece s-a dus în Club Colectiv, împreună cu prietena sa. Au murit amândoi carbonizați.

Rudele lui Gabriel sunt secătuite de plâns și durere. Mama sa (foto dreapta) – fosta secretară a școlii din localitate și nașa de botez (foto stânga) nu vor să accepte nici acum că marele blond nu mai este. Marți va fi înmormântat.

Dumnezeu să îl odihnească!


Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *