DSP Prahova sustine ca nu a fost toxiinfectie alimentara la Liceul Aurel Vlaicu din Breaza

ancheta-epidemiologica-in-cazul-elevilor-suspectati-de-toxiinfectie-dupa-consumul-de-lapte-si-cornPrintr-o adresă trimisă Prefecturii Prahova, Direcția de Sănătate Publică infirmă diagnosticul de toxiinfecție alimentară în cazul elevilor de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza.

„În lipsa semnelor clinice și a probelor biologice, a fost infirmat diagnosticul de toxiinfecție alimentară, rămânând cel de sindrom dispeptic (în baza referatului întocmit de către medic epidemiolog). Referitor la probele de lapte recoltate de către DSVSA, acestea au fost analizate de către Laboratorul Sanitar-Veterinar Prahova, rezultând în baza buletinului de analiză nr. 24.158/08.12.2015, că acestea sunt corespunzătoare consumului uman la parametrii Listeria Monocytogenes și Salmonella spp (parametrii specifici laptelui UHT distribuit la acea dată).”, susține DSP Prahova.

Ce au avut atunci elevii? O simplă indigestie? Cel puțin așa sugerează adresa citată. Nu ni se explică, însă, ce a provocat o indigestie colectivă….

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *