Drept la replica din partea Miss World Romania

Conform articolului dvs: http://www.zdp.ro/casting-pentru-cel-mai-tari-concursuri-de-miss-si-top-model-romania-2014.html ati indus publicul in eroare scriind ca: ” Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România.

Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, câștigătoarea competiției fiind cea care va reprezentanta România la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World.”

Conform legistaltiei in vigoare va solicitam corectarea DE URGENTA a acestui articol si acordarea dreptului la replica deoarece:

1. NICIODATA nu a fost aleasa candidata Romaniei la Miss World sau orice alta competitie internationala de frumusete de catre FTV.

2. Reprezentanta Romaniei in cadrul Miss World este selectata in fiecare an, de catre Organizatia Miss World Romania, in baza unui contract de franchiza incepand cu anul 1990, cititi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_World_Romania

3. Prin articolul dvs ati indus publicul in eroare si ati dezinformat cititorii, folosind marca inregistrata „Miss World” intr-un context in care aduceti un grav prejudiciu de imagine Organizatiei Miss World.

Ernest Hadrian Böhm
President
Miss World Romania

Despre Autor

Ziarul online Ziarul de Ploiești a aparut pe 1 martie 2011. Oferim informatii regionale, din Prahova, Brasov, Buzau si Dambovita, cat si stiri din tara sau strainatate. Pentru publicitate si sugestii va rugam sa ne scrieti pe contact@zdp.ro sau sa sunati la 0745144044

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *