Drama la o casa din orasul Baicoi. Pompierii care au intervenit la incendiu au gasit o victima

incendiuÎn această dimineață, în jurul orei 09.07, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost anunţat, prin sistemul unic 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie situată în localitatea Băicoi.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de stingere (două din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi și un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Câmpina).

După efectuarea recunoaşterii, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent la podul și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 mp.

Operaţiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 10.30, echipajele acţionând în continuare pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Din nefericire, proprietara gospodăriei, în vârstă de 62 de ani prezenta semne incompatibile cu viața. Pompierii au găsit-o pe jumătate carbonizată.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, efectul termic al curentului electric, respectiv cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.

Despre Autor

Ziarul de Ploiești (zdp.ro) este continuarea firească a publicației online, Max-Media.ro, care a apărut pe 1 martie 2011, din dorinţa de a oferi publicului un produs media de calitate. Oferim ştiri locale din Prahova, Brașov, Dâmbovița și Buzău. Ne puteți găsi la +40745144044 sau pe e-mail: contact@zdp.ro

Alte Știri

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *